В Україні вже відкрито понад 160 тисяч кримінальних справ щодо військових злочинів рф - Маслов

В Україні вже відкрито понад 160 тисяч кримінальних справ щодо військових злочинів рф - Маслов

Вже понад 160 тисяч кримінальних справ щодо військових злочинів росії під час війни відкрили в Україні. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив голова Комітету ВР України з питань правової політики Денис Маслов.

Голова Комітету ВР України з питань правової політики Денис Маслов розповів, що саме таку кількість справ було зафіксовано станом на минулий тиждень. Також він впевнений, що подібних справ в Міжнародному кримінальному суду також побільшає.

"Якщо говорити про справи МКС, то ми знаємо принаймні про дві такі справи - але це не означає, що їх лише дві. Їх може бути більше, тому що в них вся інформація до певного етапу є публічною. І ми знаємо про ордери, видані по злочинцям з РФ по двох справах, але це не означає, що їх не є більше - їх точно буде більше", - впевнений Маслов.

Нагадаємо, прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону спільно зі співробітниками ДСНС долучилися до порятунку 31-річного жителя Херсонщини. Про це повідомили в ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Путін 14 червня, виступив з черговими маніпулятивними заявами, які мають на меті ввести в оману міжнародну спільноту, підірвати дипломатичні зусилля для досягнення справедливого миру та розколоти єдність світової більшості навколо цілей і принципів Статуту ООН. 

 

Головне