В Україні спростили подачу документів на програму "єВідновлення"

В Україні спростили подачу документів на програму

В Україні розширили можливості програми "єВідновлення" — додали два оновлення. Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

З оновленням системи "Дія" з'явилася можливість отримати довідку про несудимість під час подання заявки на "єВідновлення". Раніше цей процес вимагав декількох днів перевірки місцевою комісією, але тепер його повністю оцифровано.

Нововведення також стосуються власників житла, які є неповнолітніми або недієздатними. Їхні законні представники або опікуни відтепер мають право подавати заявки на "єВідновлення" та отримувати кошти на ремонт від імені підопічних.

Для оформлення заявки законному представнику необхідно особисто відвідати Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) та надати документи, що підтверджують його повноваження.

Нагадаємо, вранці 13 серпня керівник Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков оприлюднив інформацію про масову евакуацію жителів Красноярузького району.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони росії заявило про нібито перехоплення цієї ночі 14 українських безпілотників над трьома областями рф. Про це повідомляє російське міноборони.

Головне