В Україні подекуди дощитиме, на заході - сильні заморозки

В Україні подекуди дощитиме, на заході - сильні заморозки

Погода в Україні цього тижня буде мінливою, з дощами та похолоданням у деяких регіонах. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

На Лівобережжі, у Миколаївській, Кіровоградській і Черкаській областях очікуються помірні дощі. У західних областях можливі сильні заморозки. Температура вночі становитиме 3-8°C тепла, а вдень - 10-15°C. На півдні країни буде трохи тепліше - до 17°C.

У Києві та області місцями пройде невеликий дощ. Температура в столиці вночі 6-8°C, вдень 12-14°C.

Протягом наступних днів погода залишатиметься нестабільною, 14-15 жовтня в більшості регіонів країни очікуються невеликі дощі. Температура повітря поступово знижуватиметься.

16-17 жовтня у західних, північних та більшості центральних областей прогнозуються сильні заморозки з температурою від 0 до -5°C вночі. Вдень температура коливатиметься від 7 до 13°C тепла.

Нагадаємо, в Україні оголошено підвищений рівень небезпеки у суботу, 12 жовтня. У деяких областях попереджають про сильні заморозки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, обстрілами та ракетними ударами рашисти завдали збитків українській енергосистемі щонайменше на 11,5 мільярдів доларів. За попередніми оцінками Міжнародного енергетичного агентства, нашій країні знадобиться мінімум 30 мільярдів доларів, щоб відновити втрачені потужності. Втім, ці дані не остаточні, адже ворог щодня обстрілює підстанції, трансформатори, розподільчі установки та лінії електропередач.

Головне