В Україні на 20 жовтня прогнозують заморозки та туман у західних областях

В Україні на 20 жовтня прогнозують заморозки та туман у західних областях

В Україні 20 жовтня очікується мінлива хмарність, без значних опадів, проте вночі та вранці на заході країни можливий туман і заморозки до 0-5°.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У південно-східній частині країни місцями невеликий дощ, тоді як на решті території опади не прогнозуються. У західних, Житомирській та Вінницькій областях очікується туман вночі та вранці. Вітер північно-східний, на заході південно-східний, 5-10 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 жовтня: яке церковне свято, прикмети та що не можна робити

Температура вночі становитиме від 0 до 5°, на півдні та сході 1-6° тепла. У Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській та Харківській областях заморозки від 0 до 3° на поверхні ґрунту. Вдень температура підніметься до 8-13°, на Закарпатті та Прикарпатті до 15° тепла.

Прогноз по Київщині

У Київській області очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі заморозки від 0 до 5°, вдень температура коливатиметься між 8-13° тепла, у Києві вночі очікується сильні заморозки від 0 до 2°, вдень температура підніметься близько до 10°.

Як писав “Ми-Україна” раніше, армія рф 19 жовтня завдала ударів по території України, внаслідок цього понад 73 тисячі споживачів у трьох областях залишаються без світла.

Головне