В Україні дощитиме, вдень до +13°

В Україні дощитиме, вдень до +13°

В Україні очікується хмарна погода з проясненнями та невеликим дощем. Температура повітря вдень становитиме 8-13°C у більшості регіонів, з можливим підвищенням до 16°C на Закарпатті та півдні країни. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У Києві та області в середу прогнозується невеликий дощ з температурою близько 10°C у столиці та 8-13°C на Київщині.

Протягом 17-18 жовтня погода стане більш сухою, але значно холоднішою. У західних, північних та центральних областях очікуються сильні заморозки вночі, з температурою повітря від 0 до -3°C. Вдень температура коливатиметься від 7 до 12°C, з можливим потеплінням до 16°C на Закарпатті.

19-20 жовтня прогнозується суха погода по всій країні, але з подальшим зниженням температури. Вночі очікуються сильні заморозки з температурою від 0 до -5°C, а вдень повітря прогріється лише до 4-10°C, з можливим підвищенням до 13°C на Закарпатті та півдні країни.

У Києві та області впродовж 19-20 жовтня також утримається суха погода з нічними заморозками та денною температурою 5-10°C.

Нагадаємо, 16 жовтня у світі відзначають Всесвітній день здорового харчування,  Всесвітній день анестезіолога, День алерголога, Всесвітній день хліба, у США – День шефа. За церковним календарем  –  вшановують пам'ять мученика Лонгина Сотника.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні протягом наступних трьох днів прогнозуються сильні заморозки 0-5° (ІІ рівень небезпеки, помаранчевий). 

Головне