В Україні дощитиме у кількох областях, вдень до +23°

В Україні дощитиме у кількох областях, вдень до +23°

В Україні переважно суха погода, лише в західних областях, на Житомирщині та Вінниччині очікуються опади. Температура повітря коливатиметься від 13-18° на заході до 26° на півдні країни. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У більшості регіонів 18-23°. Вітер південно-східний, у західних областях зміниться на північно-західний, 5-10 м/с.

На вихідних погода погіршиться. Завтра прогнозують значні дощі по всій країні, крім західних та східних областей. На півдні можливі грози. У західних регіонах очікуються заморозки на ґрунті до 0-3°.

На початку наступного тижня дощі продовжаться на Лівобережжі та в деяких центральних областях. Температура знизиться: вночі від 2-7° на заході до 14° на півдні, вдень 9-17° по всій території. На високогір'ї Карпат можливий мокрий сніг.

У Києві сьогодні без опадів, температура близько 20°. На вихідних очікуються дощі та зниження температури до 11-14°.

Нагадаємо, суттєві зміни погоди в Україні очікуються найближчим часом. Осінній режим погоди незабаром заявить про себе на повну силу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, науковці вважають, що стримати глобальне потепління людству навряд чи вдасться. Температура на планеті, ймовірно, підвищиться значно більше, ніж на 1,5 °C - аж до 2,7 °C.

Головне