В Україні до 16:00 не буде відключень світла, - "Укренерго"

В Україні до 16:00 не буде відключень світла, -

Графіки відключень електроенергії в Україні не будуть застосовуватись до 16:00, а також з 22:00. Про це повідомили в "Укренерго".

"Причина – комплексна: спека спала і споживання електрики в Україні знизилось. Сьогодні на ранок споживання на 6% менше, ніж його прогнозований рівень (без урахування обмежень) на ранок четверга, 18 липня", — йдеться у повідомленні.

До 20:00 обмежень споживання електроенергії не буде у Львівській, Рівненській, Волинській, Херсонській, Закарпатській, Івано-Франківській, Вінницькій (частково), Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій (частково), Миколаївській, Одеській областях.

У решті регіонів вимкнень світла не буде до 18:00.

Нагадаємо, протягом доби російські окупанти здійснили 455 атак по 10 населених пунктах Запорізької області. Це рекордні показники за місяць, наголосив в ефірі "Ми-Україна" очільник місцевої ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, з тимчасово окупованої частини Херсонської області на підконтрольну Україні територію вдалося повернути чотирьох дітей. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Головне