В Україні через погіршення погодних умов знеструмлений 131 населений пункт

В Україні через погіршення погодних умов знеструмлений 131 населений пункт

В Україні через несприятливі погодні умови знеструмлений 131 населений пункт у пʼяти регіонах. Про це повідомляє Міністерство енергетики України. 

“Внаслідок масованого ворожого обстрілу пошкоджень енергетичної інфраструктури не зафіксовано, через негоду знеструмлено 131 населений пункт”, - йдеться в повідомлення. 

Відомо, що на Дніпропетровщині негода пошкодила повітряні лінії обленерго, в результаті понад трьох тисяч осіб залишилися без світла. 

У Кіровоградській області без електроенергії залишається 38 населених пунктів. 

У Запорізькій області знеструмлено 15 населених пунктів - це понад дві тисячі осіб. Вранці енергетики відновили лінії електропередач у девʼяти населених пунктах. 

"Минулої доби енергетики заживили вісім населених пунктів Миколаївської області, що були знеструмлені через негоду. Залишаються відключеними 23 населені пункти - це понад 1400 побутових та 128 юридичних абонентів. Через обстріл Очакова були знеструмлені 868 споживачів", - йдеться в повідомленні.

Крім того через негоду у Хмельницькій області знеструмлені 14 населених пунктів.

Наразі фахівці працюють над відновлененням енергетики. 

Нагадаємо, що у Кривому Розі, що в Дніпропетровській області, у середу, 10 січня, сталась серйозна аварія з енергетики, що призвело до відключення світла в низці районів міста. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, через несприятливі погодні умови, які не припиняються в Україні, станом на ранок 9 січня, електропостачання припинено в 1025 населених пунктах.

Головне