В Україні 14 бригад стоять недоукомплектованими через надто повільне постачання вже домовленої зброї, - Володимир Зеленський

В Україні 14 бригад стоять недоукомплектованими через надто повільне постачання вже домовленої зброї, - Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ситуація на фронті не патова, але проблемна, її можна вирішити, але потрібна необхідна кількість зброї та інструментів. Про це він сказав в інтерв'ю Bloomberg TV.

Глава держави зазначив, що голосування щодо постачання цієї зброї вже відбулося, але вона досі не на полі бою.

"Ми не можемо просто говорити про контрнаступальні дії. Сьогодні нам потрібно захистити те, що ми маємо. Ми хочемо відповідні контрнаступальні дії, коли ми будемо готові. Ми будемо готові, коли надходить зброя, але її сьогодні немає", - наголосив Зеленський в інтерв’ю Bloomberg.

Також він розповів, що графіка надходжень озброєння немає, і це велика проблема, яка заважає плануванню. Час між ухваленням рішення і реальним фактом дуже-дуже довгий, зауважив президент. 

Нагадаємо, служба безпеки України зібрала доказову базу на полковника Івана Панченка, командира 159-го винищувального авіаційного полку ЗС рф, причетного до обстрілів бомбардуванні Національного музею Григорія Сковороди на Харківщині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський наголосив, що Україна не може довіряти Путіну щодо припинення вогню, оскільки він вбивця і агресор. Про це він сказав в інтерв'ю Bloomberg TV.

Головне