В училищі на Львівщині побили першокурсників - поліція відкрила справу

В училищі на Львівщині побили першокурсників - поліція відкрила справу

Студенти першого курсу в училищі Львівської області стали жертвами фізичного нападу, що призвело до відкриття кримінальної справи правоохоронними органами.

Цю інформацію повідомила поліція Львівської області.

Згідно з отриманою інформацією, 8 грудня під час моніторингу соціальних мереж було виявлено відео, на якому група хлопців, ймовірно, старшокурсників, в присутності свідків наносила удари в голову та груди студентам першого курсу.

Ці дії виконувалися за допомогою боксерської рукавиці. Інцидент стався в жовтні в гуртожитку професійного училища у Золочівському районі. Усі учасники події вже визначені, з потерпілими працюють психологи.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за частину 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Згідно з цією статтею, за вчинення хуліганських актів, можливе покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, у російському Брянську восьмикласниця влаштувала стрілянину у школі і вчинила самогубство. Попередня причина стрілянини - конфлікт з однокласниками, які жартували над дівчинкою. Учениця восьмого класу пронесла вогнепальну зброю та здійснила кілька пострілів.

За попередрньою інформацією, школярка поранила чотирьох хлопчиків і наклала на себе руки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, патрульні притягнули до відповідальності чоловіка, що у костюмі "бабусі" їздив Львовом на лижах, вчепившись за BMW. Напередодні відео з такими діями поширилось у мережі.

 


 
 

Головне