В Тольятті на росії спалахнув завод "АвтоВАЗ" (Відео)

В Тольятті на росії спалахнув завод

На російському автомобільному гіганті "АвтоВАЗ" у місті Тольятті Самарської області спалахнула пожежа. Інцидент стався у неділю, 8 вересня, на території металургійного виробництва підприємства.

За попередніми даними, вогонь охопив формувальну лінію площею 50 квадратних метрів. Місцеві ЗМІ повідомляють, що полум'я поширилося на два корпуси заводу.

Пожежні бригади вже працюють на місці події, намагаючись локалізувати займання. Представники МНС Росії підтвердили факт пожежі, але повну інформацію про масштаби та причини загоряння поки не надали.

Згідно з повідомленнями російських ЗМІ, усі співробітники заводу були вчасно евакуйовані. На даний момент інформації про постраждалих немає.

"АвтоВАЗ" є найбільшим виробником легкових автомобілів у росії, відомий своїм брендом Lada. Окрім готових автомобілів, завод також виготовляє машинокомплекти для виробництва та модифікації автомобілів Lada.

Наразі офіційної інформації щодо причин загоряння та оцінки завданих збитків не надходило. Ситуація залишається під контролем відповідних служб.

Нагадаємо, у Миколаївці на Донеччині стався трагічний випадок внаслідок ворожого авіаудару. Ввечері 7 вересня російські військові здійснили атаку на місто, використавши, за попередніми даними, авіабомби ФАБ-250. Про це повідомили Донецька обласна прокуратура.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти поранили 66-річну жительку Купʼянська. Ворог вдарив по місту з артилерії, повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

Головне