В Тамбовській області рф безпілотник атакував нафтобазу

В Тамбовській області рф безпілотник атакував нафтобазу

У Мічуринському муніципальному окрузі Тамбовської області росії 28 червня зафіксовано приліт безпілотника у нафтобазу.

Про це повідомила місцева влада.

Пропагандисти стверджували, що пожежа незначна, але чиновник у своєму виступі сказав, що її гасять силами пожежної охорони нафтобази та 11 пожежних розрахунків МНС. Вони нібито локалізували займання.

За словами губернатора, жертв немає. До найближчого населеного пункту – 3 км. У разі потреби буде проведено евакуацію мешканців.

Тим часом Міноборони рф заявляє, що нібито за ніч знищили чи перехопили 25 безпілотників у різних областях.

Напередодні БПЛА атакували завод з виробництва авіаційного палива у Тверській області. За попередніми даними, після цього на об'єкті спалахнула пожежа, хоча влада країни-агресора стверджувала, що збила всі сім дронів, які залетіли на територію рф.

Варто додати, що за минулу добу українські сили оборони вбили та поранили щонайменше 1170 окупантів. Крім того, вони знищили один літак та 60 артилерійських систем.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у травні російська армія втрачала в Україні в середньому понад 1000 убитими й пораненими щодня. Як зазначають журналісти, втрати змушують росію відносно швидко відправляти новобранців в Україну, тому солдати, яких відправляють на фронт, погано підготовлені.

Головне