Паніка окупантів на Херсонщині: в Скадовську не лишилось жодного російського військового

Паніка окупантів на Херсонщині: в Скадовську не лишилось жодного російського військового

В тимчасово окупованому Скадовську, що в Херсонській області, не лишилося жодного російського військового. У міст присутні лише колаборанти, які "пиячать та смажать шашлики".

Про це повідомив речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"У Скадовську люди вже не спостерігають російських військових. Там колаборанти, які пиячать і жарять шашлики, їздять на великій швидкості по місту. Росіян вже не спостерігається. У деяких населених пунктах вони вже намагаються організовувати якісь вибори, людей звозять (які отримали російські паспорти) з інших сіл і дають по 500 рублів за голосування", - зауважив він.

За його словами, в Генічеську колаборанти та поліція вже пакують валізи, щоб виїжджати, коли їм скажуть. А ті колаборанти, які займають високі пости, понаймали собі по кілька охоронців, тому що бояться за своє життя.

"Військові постійно зі зброєю, хоча ще далеко до них Збройним Силам. Вони розуміють, що у будь-який момент ми будемо там", - додав Толоконніков.

Нагадаємо, росіяни 27 травня вдарили по Херсонщині керованими авіабомбами. В результаті обстрілу по селі Садове одна жінка отримала поранення.

“Вчора росіяни обстрілювали Бериславський район. Вечері вдарили по Новобериславу та Урожайному – скинули по одній керованій авіабомбі. На щастя, без постраждалих. Також обстрілювали Зміївку, там пошкоджені склади. А в селі Садовому внаслідок прильоту снаряда на подвір’я була травмована жінка. Їх осколок влучив в ногу”, – заявив Толоконніков .

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські оборонці на деяких позиціях у ході контратак просунулись під Бахмутом ще на 350-400 метрів.

Головне