В російському Азові вночі гриміли вибухи: палають резервуари з пальним (відео)

В російському Азові вночі гриміли вибухи: палають резервуари з пальним (відео)

Невідомі безпілотники вночі 18 червня "налетіли" на нафтовий об'єкт у російському місті Азов, що знаходиться в Ростовській області. В результаті атаки сталась масштабна пожежа.

Про "нальот" дронів та його наслідки спочатку в мережі повідомили місцеві жителі та пабліки, згодом інформацію підтвердив губернатор регіону Василь Голубєв.

За його словами, внаслідок атаки безпілотників спалахнули резервуари з нафтопродуктами. Попередньо, жертв немає. Підрозділи МНС рфорганізували гасіння відкритого вогню.

Місцеві жителі повідомляють, що чули щонайменше п'ять вибухів у районі азовського порту. Місто розташоване на річці Дон, приблизно за 10 км від її впадіння в Азовське море.

Згідно з інформацією місцевого телеграм-каналу "Это Ростов новости", після атаки дронів в Азові спалахнула потужна пожежа на заводі з виробництва метанолу. Канал опублікував відео з місця події.

Міністерство з надзвичайних ситуацій рф повідомляє, що пожежу в Азові гасять понад 70 пожежників, задіяно 21 одиницю техніки та пожежний потяг. Відомство опублікувало відео гасіння пожежі.

За даними російських рятувальників, площа пожежі становить 5000 кубічних метрів. Постраждалих, попередньо, немає.

Нагадаємо, раніше цього місяця в росії  скаржились на нібито атаки безпілотників на нафтобазу в Бєлгородській області та нафтопереробний завод у Ростовській області. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські захисники уразили близько 15 систем ППО окупантів за два місяці на території поки що окупованого армією рф Криму. 

Головне