В росії зник гелікоптер з трьома людьми на борту

В росії зник гелікоптер з трьома людьми на борту

У росії зник вертоліт Robinson R66, на борту якого перебували троє людей. Він здійснював незареєстрований політ в Амурській області.

Про це пишуть росЗМІ.

Спрацював аварійний маяк гелікоптера, який летів у Зейському районі без відповідної реєстрації. Для пошуків було відправлено Мі-8Т Росавіації. Також до пошуків залучено дві наземні групи, до складу яких входять вісім осіб та дві одиниці техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В російському Ноябрську двоє школярів "на замовлення" спалили вертоліт

Пропагандистські медаі пізніше повідомило, що зниклий Robinson R66 облітав територію золотодобувної ділянки. Передбачуване місце зникнення – важкодоступна болотиста місцевість.

"На борту перебували пілот і два пасажири... зниклі працюють у ТОВ "Хергу" - один із лідерів із видобутку розсипного дорогоцінного металу в області. Сам борт належав компанії", - написали у ЗМІ.

Нагадаємо, 3 вересня в Іркутській області пропав з радарів російський гелікоптер Мі-8, на борту якого, ймовірно, перебували п'ятеро осіб. Оперативні служби росії припускають, що сталася авіакатастрофа.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, сильні опади викликали масштабні повені у Польщі, Чехії, Румунії та Австрії, що призвели до загибелі щонайменше 16 людей. У Польщі оголошено стихійне лихо, а влада кількох країн продовжує евакуаційні заходи.

Головне