В росії пасажирський поїзд з 800 пасажирами налетів на КАМАЗ (відео)

В росії пасажирський поїзд з 800 пасажирами налетів на КАМАЗ (відео)

У Волгоградській області рф сталася масштабна залізнична аварія: пасажирський потяг "Казань - Адлер" зіткнувся з вантажівкою КАМАЗ на залізничному переїзді біля хутора Котельниково. 

За попередніми даними росЗМІ, водій КАМАЗа, який перевозив пісок, намагався "проскочити" переїзд перед потягом, що наближався. Це призвело до зіткнення, в результаті якого до десяти вагонів зійшли з рейок, шість з них перекинулися на бік. 

"Шість вагонів пасажирського поїзда "Казань - Адлер" завалилися на бік, ще три зійшли з рейок і нахилилися внаслідок зіткнення", - пише Mash.
 
За даними Telegram-каналу Baza, в поїзді перебувало близько 800 людей. 

"Попередньо, понад 100 осіб отримали травми внаслідок зіткнення поїзда та КАМАЗу у Волгоградській області. Серед потерпілих є діти", - йдеться у дописі. 
 

За неофіційною інформацію росЗМІ, внаслідок аварії ймовірно загинули водій ваговоза та машиніста потяга. Водночас SHOT ці дані спростовує.

"Водія КАМАЗу, який зіткнувся з потягом у Волгоградській області, госпіталізовано. За даними SHOT, він у тяжкому стані, за його життя борються лікарі. У КАМАЗу відірвано кабіну", - вказано повідомленні. 

Нагадаємо, в росії прорвало ще одну дамбу. У російській Республіці Карелія сталася надзвичайна подія на Біломорсько-Балтійському каналі - між 10-м та 11-м шлюзами розмило тимчасову перемичку, встановлену на час реконструкції. За останніми даними, внаслідок НС одна людина загинула, семеро врятовано після прориву греблі, доля ще двох зниклих невідома.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 26 липня на Кіалімському водосховищі за 10 км від міста Карабаш у Челябінській області рф через сильні опади прорвало дамбу.

Головне