В росії оголосили в розшук заступника керівника ОП Романа Машовця

В росії оголосили в розшук заступника керівника ОП Романа Машовця

Міністерство внутрішніх справ рф оголосило в розшук Романа Машовця, заступника керівника Офісу Президента України. Його звинувачують в організації ймовірних терактів. Про це повідомили російські пропагандисти з "РИА Новости", посилаючись на базу розшуку МВС.

Там зазначено, що уродженець міста Києва, Роман Машовець розшукується за статтею Кримінального кодексу рф.

При цьому подробиць щодо того, за якою саме статтею розшукується Роман Машовець, у відомстві не наводять.

Минулого року фсб рф припинила діяльність агентурної мережі військової розвідки України, яка, нібито, планувала теракти в тимчасово окупованому Криму.

                                                       

Організатором терактів та координатором підготовки вбивств високопосадовців у регіоні називали Машовця.

Нагадаємо, російські війська продовжують наступ на Харківську область, на думку аналітиків, вони мають намір захопити Часів Яр та Вовчанськ. Про це повідомилив аналіз Інституту вивчення війни. 

Зокрема, аналітики ISW відзначили нещодавню активізацію зусиль росіян із захоплення Часового Яру. З оперативної точки зору захоплення цього міста має відкрити ворогу вигідні позиції для подальших наступальних операцій на Костянтинівку і Дружківку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони Німеччини запросило у свого уряду додатково 3,8 мільярдів євро для надання допомоги Україні цього фінансового року. Про це повідомила німецька газета Bild.

 

Головне