В рф розбився вертоліт з депутатом на борту: його пошук почався лише за добу після зникнення

В рф розбився вертоліт з депутатом на борту: його пошук почався лише за добу після зникнення

В Архангельській області рф 25 вересня зник вертоліт Robinson R44, на борту якого перебували відомі місцеві особи - депутат Сергій Сметанін та бізнесмен  Олексій Семенов.

РосЗМІ пишуть, що того дня Сметаніна бачили на засідання міськради Архангельська. Його колеги розповіли, одразу після сесії він несподівано залишив засідання і поїхав на аеродром.

Вертоліт Robinson R44, який належить родині Сметаніна, спочатку вилетів до села Бичьє для дозаправки. Примітно, що депутат своїм руками заправляв гвинтокрил. Після цього борт вирушив у напрямку села Карандашевське, але до пункту призначення так і не долетів.

Російські медіа зазначають, що Сметанін часто літав за маршрутом Архангельськ — Бичьє — Сафоново. Журналісти припускають, що він разом з місцевим бізнесменом Семеновим вирушив на риболовлю. Власне це і стало причиною того, що пошуки вертольота та його пасажирів розпочались лише за добу.

Тобто повідомлення про зникнення борту та не вихід на зв'язок екіпаж, який виконував рейс з селища Бичьє до селища Карандашевська з'явилось аже увечері 27 вересня. Рятувальні служби негайно розпочали пошукові роботи.

Вранці 27 вересня надійшла новина, що вертоліт Robinson R44 виявлено, а "екстрені служби намагаються дістатися місця аварії".

Як писав "Ми-Україна", раніше цього місяця у російському Ноябрську діти спалили гелікоптер Мі-8. Школярам за це пообіцяли винагороду в розмірі 5 мільйонів рублів.

Головне