В рф підтвердили смерть свого генерала Завадського на війні в Україні

В рф підтвердили смерть свого генерала Завадського на війні в Україні

В росії підтвердили смерть генерал-майора Володимира Завадського під час війни в Україні. Про це повідомляють росЗМІ.

"Загинув російський генерал-майор Володимир Завадський. Це сьомий військовий такого рангу, смерть якого підтвердили у рф", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Важные истории".

Про смерть Завадського повідомила організація випускників Московського вищого загальновійськового командного училища "Кремль". Зазначається, що генерал-майор загинув 28 листопада.

Завадський служив заступником командира 14-го армійського корпусу російської федерації. За наданою інформацією, він нібито підірвався на міні в тилу. Крім того, росЗМІ роблять спробу списати загибель Завадського на артилерійський удар ЗСУ.

Це є дванадцятим повідомленням про загибель високопосадовців Збройних Сил росії в Україні. З семи випадків загибелі, включаючи Завадського, підтверджено у росії. Першим найвищим офіцером ЗС рф, вбитим під час війни, був заступник командира ППО генерал Олег Цоков, який загинув літом у Бердянську.

Нагадаємо, Збройні сили України продовжують ліквідовувати окупантів в тимчасово окупованих містах - Токмаку, Мелітополі та Бердянську. Також стало відомо, що в результаті удару в Ювелійному під час наради загинуло щонайменше 14 росіян.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росіяни цієї ночі атакували України 20 "шахедами".

Головне