В результаті обстрілу Херсонщини поранено 36-річного чоловіка

В результаті обстрілу Херсонщини поранено 36-річного чоловіка

Унаслідок російського обстрілу вранці в п'ятницю, 27 жовтня, на Херсонщині загинув мирний житель, ще один дістав поранення. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Окупанти поцілили в житловий будинок у Зеленівці. До розборів завалів залучили 12 спеціалістів. Під час рятувальної операції ДСНС виявили тіло чоловіка. Його особа встановлюється", - написав Прокудін у телеграм-каналі.

Крім того, в Херсоні внаслідок обстрілу постраждав 36-річний чоловік. Його госпіталізували з пораненнями спини й тулуба в стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, російські війська за минулу добу 114 разів обстріляли Херсонську область, унаслідок чого одна людина загинула, ще двоє дістали поранення.

Загалом за добу загарбники випустили по регіону 500 снарядів із мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню "Град", танків, авіації та безпілотників. Зокрема, 33 снаряди ворог випустив по самому Херсону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби, 26 жовтня, на фронті відбулося майже 70 бойових зіткнень. Росіяни завдали одного ракетного та 18 авіаударів, здійснили 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Головне