В "Резерв+" з'явилась нова позначка: в МО роз'яснили

В

Міністерство оборони України впровадило важливе оновлення у застосунку "Резерв+", спрямоване на спрощення процедури перевірки електронного військового квитка. Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Нова функція - позначка "Дані уточнено вчасно" - має на меті полегшити взаємодію громадян з уповноваженими органами та підтвердити виконання законодавчих вимог.

"Ми додали позначку "Дані уточнено вчасно" в "Резерв+". Це зроблено для того, щоб ви переконалися, що виконали вимогу закону. І не хвилювалися, якщо вперше скористалися застосунком або повторно оновили дані після 16 липня, і мітка часу в документі змінилася", - пояснила Черногоренко.

Для отримання нової позначки користувачам необхідно виконати наступні кроки:

  • оновити застосунок "Резерв+" до версії 1.1.5;
  • відкрити оновлений застосунок; 
  • на головному екрані натиснути кнопку з трьома крапками; 
  • у меню, що з'явиться, обрати опцію "Оновити документ"; 
  • це оновлення є особливо актуальним для тих, хто вперше використовує застосунок або оновлював свої дані після 16 липня, коли змінювалася мітка часу в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦПД попередили про активізацію росіян у TikTok: Намагаються дискредитувати мобілізацію

Як писав "Ми-Україна" раніше, 16 липня 2024 року сплив термін оновлення військово-облікових даних для всіх військовозобов'язаних, резервістів та призовників. У Генштабі роз'яснили, які санкції застосовуються до тих, хто не встиг оновити дані.

 

Головне