В Покровську внаслідок "прильоту" загинули щонайменше три особи, - ОВА

В Покровську внаслідок

Покровськ на Донеччині увійшов до переліку міст, по яких гатила росія під час ранкового масованого ракетного удару по Україні. В результаті атаки відомо про як мінімум трьох загиблих осіб, повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. 

Він розповів, що ракета поцілила влучила у промислове підприємство. Всі загиблі - чоловіки, які на момент атаки перебували на території об'єкта.

"Під вогнем опинилися і інші громади Донеччини — інформація про постраждалих та пошкодження звідти не надходила", - додали в ОВА. 

За даними, наданими владою Донецької області, 7 липня на Донеччині внаслідок російської агресії загинуло двоє цивільних - у населених пунктах Північне та Гродівка. Поранення отримали чотири особи в різних частинах області.

  • Покровський район. В Іллінці Мар'їнської громади поранено одну людину, у Курахівській громаді пошкоджено 12 будинків та підприємство, у Гродівській громаді, окрім загиблого, руйнувань зазнали 15 будинків.
  • Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджено адміністративну будівлю, у Плещіївці Іллінівської громади - один об'єкт, також обстріляно околиці Лиманської громади.
  • Бахмутський район. У Північному Торецької громади один загиблий, один поранений, пошкоджено два будинки. У Нью-Йорку поранено одну людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді руйнувань зазнали шість приватних будинків, багатоповерхівка та п'ять господарських будівель. У Сіверську зруйновано два будинки, ще один пошкоджено у Серебрянці.

Всього за минулу добу зафіксовано 16 обстрілів населених пунктів Донеччини.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Кривий Ріг зазнав масованої ракетної атаки з боку російських окупантів 8 липня, внаслідок якої загинуло 10 людей

Головне