В п'яти районах Київщини без світла залишилися 8000 осель: що сталось

 В п'яти районах Київщини без світла залишилися 8000 осель: що сталось

Через несприятливі погодні умови, які у неділю, 12 листопада, спостерігаються на Київщині, без електропостачання в області залишились  8000 абонентів. Відповідні дані навела компанія Компанія ДТЕК, яка є оператором системи розподілу електроенергії в області.

Аварійні відключення зафіксовані в п'яти районах Київщини. 

"Через негоду наразі фіксуються відключення восьми ліній 10 кВ у Бучанському, Бориспільському, Вишгородському, Броварському та Білоцерківському районах", - вказано у повідомленні.

У ДТЕК запевнили, що фахівці докладають максимальних зусиль для відновлення подалі електрики в домівки людей та нагадали про безпекові правила у разі обриву ліній електропередач. 

Як відомо, у Києві та області від ранку 12 листопада дощить, пориви вітру сягають до 20 м/с. Метеорологи прогнозують, що негода вируватиме до завершення поточної доби. 

Нагадаємо, у ДТЕК оголосили про оголосили про переведення своїх фахівців у на Київщині та Одещині у посилений режим роботи 11-12 листопада. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, рятувальники напередодні анонсували, що в Україні 12 листопада значно погіршаться погодні умови. ДСНС оголосила про введення I та II рівні небезпечності.

Головне