В окупованому Мелітополі прогриміли вибухи: що відомо

В окупованому Мелітополі прогриміли вибухи: що відомо

На тимчасово окупованій території Мелітополя 7 липня пролунали вибухи. На аеродромі виникла пожежа.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Представник окупаційної адміністрації Володимир Рогов заявив, що всі п'ять ракет були збиті російською ППО, а їхні уламки впали на північних околицях – у районі аеропорту та передмісті.

За його словами, у місцях падіння уламків почалася пожежа, що підтверджується кадрами, на яких видно величезні стовпи диму.

Місцеві пишуть, що спалахнуло щонайменше три пожежі на аеродромі. Гучно було в районах авіамістечка, Зурбагану та "железки".

Цього ж дня у російській Воронезькій області нібито внаслідок падіння уламків "збитих" дронів сталась пожежа на одному з об'єктів, на якому ворог зберігає боєприпаси.

Пізніше стало відомо, що ураження великого складу БК на території Воронезької області рф є результатом роботи Служби безпеки України. Військовий об'єкт ворога атакували дрони відомства.

Ціллю атаки став склад боєприпасів поблизу населеного пункту Сергіївка, розташованого у прикордонному з Україною районі.

Російська влада була змушена оголосити режим надзвичайної ситуації в Подгоренському районі та розпочати евакуацію місцевого населення. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Миколаївщині у ДТП загинуло троє осіб, серед них півторарічна дитина.

Головне