В окупованому Маріуполі сталася пожежа на військовій базі росіян

В окупованому Маріуполі сталася пожежа на військовій базі росіян

У тимчасово окупованому армією рф Маріуполі сталася пожежа на військовій базі окупантів на території колишнього холодокомбінату. Про це повідомила міська рада українського Маріуполя.

Факт загорання підтвердив "Спротив Маріуполя", зазначивши, що мова про військову базу, яку росіяни розташували на території колишнього холодокомбінату.

Підпал організували місцеві партизани. Це сталося ще вчора. Наразі окупанти не повідомляли про втрати, як і про пожежу.

"Вчора містяни виклали відео зі стовпом диму, який піднявся над містом. Як повідомляє Спротив Маріуполя, пожежа сталася на військовій базі рф, яка розташована на території колишнього холодокомбінату. Підпал організували місцеві партизани. Офіційної інформації від окупантів наразі немає", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Євросоюз досягнув історичного моменту в енергетичній галузі - вперше відновлювані джерела енергії обігнали викопне паливо у виробництві електроенергії. Відповідного висновку дійшли фахівці аналітичного центру Ember, пише The Independent.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони України станом на 5 серпня виявило три підроблені веб-застосунки "Резерв+". Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко.

Головне