В окупованому Криму зростають антиросійські настрої

В окупованому Криму зростають антиросійські настрої

В окупованому Криму зростають антиросійські настрої. Про це інформує Центр національного спротиву.

Зазначається, що зрадник Сергій Аксьонов має проблеми через падіння підтримки рф місцевим населенням.

"Московські куратори незадоволені рівнем підтримки влади РФ жителями тимчасово окупованого Криму. Згідно з останніми результатами соціологічних досліджень, які замовляла адміністрація Путіна, на півострові різко зростають антиросійські настрої, через що очільник окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов мав неприємну розмову з кремлівськими кураторами", - йдеться в повідомленні.

Аксьонов на свій захист надав "аналітичну" доповідь в Москву щодо причин зростання антиросійських настроїв, і ключовою проблемою називає економічну, зокрема вплив санкцій, через що зросли ціни на ліки й товари першої необхідності. 

Як писали "Ми- Україна" раніше, в Чорному морі перебуває один російський корабель, оснащений чотирма крилатими ракетами типу “Калібр”. Про це повідомила пресслужба ВМС.

В Азовському морі на бойовому чергуванні російських кораблів немає, а в Середземному морі на бойовому чергуванні перебувають три ворожі кораблі. 

"Вночі не працювала авіація противника, що певною мірою пов'язано з погіршенням погодних умов. Зокрема і на морі ситуація суттєво змінюється", - зауважила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк

Головне