В окупованому Криму вночі лунали потужні вибухи (відео)

В окупованому Криму вночі лунали потужні вибухи (відео)

У тимчасово окупованому Криму вночі, 12 червня, чулися серії гучних вибухів, які були зафіксовані в різних районах півострова.

Про це пишуть росЗМІ.

Перші вибухи у Севастополі сталися о 02:47. У містах Євпаторія, Саки та Красноперекопськ вони прогриміли о 02:50.

У медіа пишуть про вибухи, які "пролунали від Євпаторії до Севастополя". Також повідомляється про проліт ракети у небі та приблизно 20 вибухів у районі Бельбека. О 3:20 окупанти заявили про завершення "відбиття ракетної атаки" у Севастополі. Традиційно росіяни повідомили, що "руйнувань та постраждалих немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія запустила по Україні десятки дронів та ракети: як відпрацювала ППО

Також надходить інформація про вибухи в Саках, Красноперекопську, Чорноморському, Сімферополі та Армянську, які є частиною тимчасово окупованого Криму.

За даними ЗМІ, можливо, ушкоджений ЗРК С-400, який базувався під Севастополем, проте цю інформацію ще потрібно підтвердити.

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки “MAGURи для ГУРу”:

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Monohttps://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, США надішлють Україні ще один ракетний комплекс Patriot за рішенням президента Джо Байдена. Це буде друга система Patriot, яку США передадуть Україні.

Головне