В окупованому Бердянську пролунали вибухи на одній з "виборчих дільниць"

В окупованому Бердянську пролунали вибухи на одній з

В окупованому місті Бердянськ Запорізької області пролунали вибухи у ніч проти 8 вересня, перед початком псевдовиборів окупантів на захопленій українській території.

Про це повідомили міський голова Мелітополя Іван Федоров, а також місцеві.

Як зазначається, вибухи пролунали на території Бердянського муніципального ліцею за адресою вулиці Чехова, 65, де окупанти розташували одну з виборчих дільниць для проведення псевдовиборів.

Місцеві жителі чули два вибухи: перший — приблизно о 23:20, другий — опівночі. Перший вибух спричинив руйнування, а другий пролунав, коли на місце з'їхалися місцеві «поліціянти», військові рф і оперативники ФСБ росії. За попередньою інформацією, серед особового складу окупантів є втрати.

Як зазначається, вибухові пристрої заклали представники партизанського руху Бердянська.

Нагадаємо, у Кривому розі у п’ятницю, 8 вересня, близько 9 ранку прогримів вибух. Як виявилось, армія рф вгатила по одній з адмінбудівель поліції. Внаслідок удару загинув поліцейський, у місті в результаті атаки сталася пожежа. Вогонь охопив 200 квадратних метрів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, окупаційна армія здійснила авіаційний удар по селу Одрадокамʼяка, що розташоване у Бериславському районі Херсонщини. В результаті “прильоту” керованої авіабомби постраждали семеро осіб, троє з них загинуло.

Головне