В окупованому Бердянську пролунали сильні вибухи: подробиці

В окупованому Бердянську пролунали сильні вибухи: подробиці

В тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області у вівторок, 11 липня, пролунали потужні вибухи. На березі моря видніється чорний дим.

Про це повідомляють місцеві місцеві Telegram-канали. Як розповідають мешканці міста, у самому Бердянську та на березі Азовського моря видно хмару густого чорного диму. Йдеться, ймовірно, про Бердянську косу.

За попередньою інформацією, влучання було у теж саме місце або поряд, що і вночі. Містяни кажуть, що на місце вибухи відправилися карети швидких.

Бердянська міська військова адміністрація Бердянського району офіційно підтвердила вибухи в місті, але подробиць не надала.

"Бердянці повідомляють, що чули вибух близько 14-ї години. Чекаємо на деталі та офіційне підтвердження від Генштабу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Збройні Сили України знищили штаб російських окупантів та склад паливно-мастильних матеріалів у Бердянську 30 червня.

“У результат успішного удару Сил оборони зранку 30.06.2023 уражено штаб та склад ПММ окупантів у передмісті тимчасово окупованого Бердянська”, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в Україні ліквідували ще одного генерала армії рф. За даними радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, йдеться про генерал-лейтенанта Олега Цокова, смерть якого настала поблизу міста Бердянськ Запорізької області. За його словами, у вересні 2022 того вже було поранено, проте тоді він вижив.

Радник мера Маріуполя зазначив, що на “концерт до Кобзона” Цоков, скоріше за все поїхав з готелю “Дюна”, розташованому на території Приазовкурорту. Водночас він додав, що ця інформація потребує уточнення.

Головне