В окупованій Макіївці вибухи: ЗСУ влучили по складу боєприпасів рф (відео)

В окупованій Макіївці вибухи: ЗСУ влучили по складу боєприпасів рф (відео)

Ввечері 4 липня в окупованій Макіївці, що на Донеччині, пролунали вибухи. У Збройних силах України підтвердили, що вдарили по складу російських боєприпасів.

Про це написали в Управлінні стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗСУ.

"Внаслідок ефективного вогневого впливу підрозділів Сил оборони припинив своє існування черговий склад російських терористів в тимчасово окупованій Макіївці", — йдеться у повідомленні.

Генштаб ЗСУ 4 липня повідомив, що росія і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 30 бойових зіткнень.

Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках. ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження з артилерії по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні просування українських військ.

Нагадаємо, вночі, 5 липня, окупаційна армія рф завдала чергових ударів по території України. Окупанти вели обстріли по всій лінії фронту та на прикордонних територіях. Про це 5 липня повідомляють обласні державні адміністрації у ранковому зведенні.

Як писав “Ми-Україна” раніше, упродовж 4 липня армія рф завдала 83 ударів по деокупованій частині Херсонської області. Випустили 465 снарядів з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню “Град”, танків, дронів та авіації.

“Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, школу у селі Велетенському, будівлю обʼєкта критичної інфраструктури у Херсонському районі”, — йдеться в повідомленні.

Головне