В окупованій Каховці прогриміли вибухи (фото)

В окупованій Каховці прогриміли вибухи (фото)

У тимчасово окупованій Каховці на Херсонщині пролунали гучні вибухи. Стовп чорного диму на місці "прильоту" видно за багато кілометрів.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Місцеві пабліки пишуть, що було чутно потужний вибух, а потім в небо почав здійматися дим.

За словами місцевих, влучання сталося по розташуванню окупантів. На місці вирує пожежа. Офіційно в Україні інформацію ще не коментували. М

Також з’явилося фото наслідків прильоту.

Нагадаємо, 24 серпня в тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області у четвер, 24 серпня, пролунали вибухи та спалахнула масштабна пожежа.

“Гаряче у т.о. Токмаку. Палкі вітання окупантам передані”, – написав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Раніше вибухи лунали у тимчасово окупованому Маріуполі.

За його словами,  на фронті загинув житель Мелітополя Олександр Симоненков, який з перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію України пішов воювати з ворогом. 

Відомо, що чоловік пройшов навчання та отримав посаду бойового медика, він рятував життя побратимам, але загинув від удару авіабомби.

“Ворог забрав життя ще одного мелітопольця – Олександра Симоненкова. Він виїхав з окупації і одразу пішов на фронт. Після декількох місяців перебування у пеклі пройшов навчання на посаду бойового медика та рятував життя. Проте життя самого Олександра обірвалось від удару ворожої авіабомби під Херсоном”, – зазначив Федоров.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни запанікували через нібито повторну висадку українського десанту в Криму.

Головне