В Офісі президента відповіли на заяви російської опозиції про зняття санкцій

В Офісі президента відповіли на заяви російської опозиції про зняття санкцій

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак висловив думку щодо пріоритетів російської опозиції. На його переконання, головною метою опозиційних сил в росії має бути не послаблення західних санкцій, а повалення авторитарного режиму володимира путіна. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Єрмак наголошує на необхідності зосередження зусиль опозиції на звільненні країни від диктаторського правління, вбачаючи в цьому ключовий крок до позитивних змін у росії.

Коментар Єрмака виник як відповідь на заяву представника російської опозиції, який критикував західні санкції, стверджуючи, що вони впливають на всю росію, а не лише на путіна.

Керівник Офісу президента має протилежну думку. Він наполягає на посиленні санкційного тиску, вважаючи це необхідним для стримування агресивної політики кремля, спрямованої на знищення української нації та захоплення територій.

Єрмак також підкреслив, що триваюча війна, розв'язана росією, негативно впливає на майбутнє всіх російських громадян, позбавляючи їх перспектив розвитку та благополуччя.

Нагадаємо, росіяни запустили добудовану залізницю з російського Ростова-на-Дону до тимчасово окупованого Маріуполя через Гранітне/Маловодне. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, прикордонники Мукачівського загону ввечері 3 серпня затримали групу з десяти чоловіків та їх провідника на кордоні з Угорщиною. 
 

Головне