В Офісі Президента відбулася зустріч із послом Японії щодо відновлення української енергетики

В Офісі Президента відбулася зустріч із послом Японії щодо відновлення української енергетики

Заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба провів зустріч із послом Японії в Україні Кунінорі Мацудою. Про це повідомляється на сайті Президента України.

Кунінорі Мацуда під час зустрічі із заступником керівника ОП Олексієм Кулебою засудив атаки Росії на об’єкти цивільної інфраструктури, зокрема нещодавній удар по дитячій лікарні "Охматдит".

"Зараз країна-партнер долучається до відновлення зруйнованої російськими обстрілами енергетичної інфраструктури. Надважливо, що увага японських партнерів зосереджена на Харківщині. Це регіон, який щодня під обстрілами. Ворог систематично бʼє по критичній інфраструктурі області. І нам потрібно разом, обʼєднуючи зусилля, підготуватися до опалювального сезону", – зазначив Кулеба.

Окремо під час зустрічі обговорили реформування децентралізації в Україні.

Нагадаємо, в центрі Києва 19 липня знесли історичну садибу Зеленських, збудовану наприкінці ХІХ століття. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє поліція Києва.

Як писали "Ми-Україна", служба безпеки України та Національна поліція затримали мера Білгород-Дністровського Віталія Граждана, який займався рекетом на Одещині. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Головне