В одному з районів Києва уламки дрона пошкодили лінію електропередачі

В одному з районів Києва уламки дрона пошкодили лінію електропередачі

Підрозділи протиповітряної оборони успішно знищили всі ворожі безпілотники, які росія запустила в бік Київської області. Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

Повітряна тривога в регіоні оголошувалася двічі та тривала понад чотири години. Завдяки ефективній роботі ППО вдалося уникнути влучань у критичну та житлову інфраструктуру, жертв та постраждалих немає.

Внаслідок падіння уламків збитих дронів у двох районах області виникли локальні загоряння сухостою, які оперативно ліквідували пожежники. В одному з районів уламки також пошкодили лінію електропередач.

Паралельно відбувалася атака російських "Шахедів" на Київ, де було знешкоджено близько 15 ворожих безпілотників. У столиці зафіксовано падіння уламків в одному з районів.

Наразі оперативні служби продовжують обстежувати території та документувати наслідки нічної атаки.

Нагадаємо, ситуація на фронті протягом 24 жовтня залишалася напруженою. Противник, маючи перевагу в живій силі та техніці, продовжував активні наступальні дії на різних напрямках. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на п'ятницю та вранці російські окупанти здійснили серію атак по Дніпропетровській області

Головне