В одній з областей України посилюють мобілізацію

В одній з областей України посилюють мобілізацію

Начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус повідомив про посилення заходів мобілізації в області.

Про це він сказав під час брифінгу 24 жовтня, пише “Суспільне Чернігів”.

За словами начальника ОВА, існуючий рівень мобілізації є недостатнім, тому впроваджуються нові заходи для збільшення кількості залучених до оборони. 

Чаус підкреслив, що важливо дати військовим, які тривалий час воюють, відпочити, а також для демонстрації готовності країни до відсічі ворогу. 

“Ми маємо зробити все, щоб, по-перше, дати можливість відпочити тим нашим підрозділам, які вже довго воюють в найактивнішій фазі. По-друге, щоб ворог бачив, що у нас є армія, яка готова і буде давати відсіч”, - сказав він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив рішення про повторну перевірку підприємств, установ та організацій для оцінки їхньої відповідності критеріям для бронювання працівників від мобілізації.

Як писав “Ми-Україна” раніше, на Львівщині правоохоронці затримали начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимира Лісовського під час одержання хабаря.

Головне