В Одесі жінка “справила нужду” на прапорці у памʼять про полеглих героїв

В Одесі жінка “справила нужду” на прапорці у памʼять про полеглих героїв

Поліцейські Одеси оперативно розшукали та затримали 28-річну жінку, яка 24 травня вчинила наругу над Державним Прапором України в центрі міста. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі. 

Про це повідомляє Національна поліція в Одеській області. 

Про вчинок громадянки, який стався на Європейській площі, правоохоронці дізнались з соціальних мереж. На поширених відео та фото жінка справляє природні потреби на газонній частині площі, де встановлені державні символи та прапорці у памʼять про полеглих героїв-захисників.

За лічені години поліцейські встановили особу правопорушниці та розшукали її біля залізничного вокзалу. Її доставили до територіального підрозділу поліції, де з нею наразі працюють слідчі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України (наруга над державними символами) та ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушниці - до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

                                                                                             Фото з відкритих джерел

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у Польщі заявили про можливість обмеження пільг для українців за кордоном, які ухиляються від призову, пропонуючи загальноєвропейську схему.

Головне