В Одесі затримали тіктокера, який "зливав" відео з позиціями Збройних сил України у соцмережі

В Одесі затримали тіктокера, який

В Одесі затримали тіктокера, який "зливав" відео з позиціями Збройних сил України у соцмережі. Підозрюваний поширював інформацію про розташування підрозділів українських захисників в Одесі та області. Про це повідомив у вівторок Офіс генпрокурора у Facebook.

Колаборант знімав на відео фортифікаційні споруди для охорони й оборони області від ворожої армії. Усі зняті відео він публікував на своїй сторінці в TikTok, що давало можливість ідентифікувати об’єкти на місцевості.

"Затриманий знімав на відео фортифікаційні споруди для охорони і оборони території регіону від ворожої армії. Відео розмістив на власній сторінці у соцмережі TikTok, що дає можливість ідентифікувати об'єкти на місцевості", – ідеться у повідомленні відомства.

Відео зрадника переглянули майже 10 000 користувачів, у тому числі й росіяни.

Тепер “блогеру” загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, звільнення митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя) під заставу не вплине на розгляд його справи в суді.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.