В Одесі затримали двох дівчат, які зневажливо висловлювалася про Україну

В Одесі затримали двох дівчат, які зневажливо висловлювалася про Україну

В Одесі співробітники поліції затримали двох дівчат, які зневажливо висловлювалися про Україну та славили росію. Про це повідомили у пресслужбі управління Нацполіції в Одеській області.

Відомо, що запис стриму одеситок з пропагандою проросійського характеруправоохоронці виявили цієї ночі під час моніторингу мережі.

Співробітники поліції оперативно зібрали інформацію про місцевих жительо, встановили їх анкетні дані та місце проживання. 

Варто зауважити, що в дівчат вилучили мобільні телефони та провели у них вдома обшуки. Наразі із затриманими працюють слідчі.

У поліції кваліфікували інцидент як пропаганду війни та розпочали кримінальне провадження. За цей злочин передбачено покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у Києві невідомі обстріляли автомобіль столичного адвоката. Інцидент стався у Шевченківському районі столиці.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала двох колаборанток з "управління соцполітики рф" під час російської окупації міста Херсона.

Головне