В Одесі введені в дію аварійні відключення світла, - "Укренерго"

В Одесі введені в дію аварійні відключення світла, -

Ключовою ціллю російських окупантів під час ракетно-дронової атакми 31 стали високовольтні підстанції на півдні країни. Про це інформує "Укренерго". 

У зв'язку з завданим ворогом ураження в Одесі та найближчий районах обласного центру енергетики застосували аварійні відключення

"При зростанні споживання їх обсяг може збільшуватись", - попередили фахівці. 

Також обмеження продовжують застосовуватися в Кривому Розі та Харківській області.

В "Укренерго" зауважили, що вночі 31 березня графіки відключень в Україні не вводилися в дію, проте зазначили, що вимкнення можливі. 

"Через  зростання споживання, а відповідно й навантаження на енергосистему, вдень, а особливо у години вечірнього максимуму, можливі відключення", - йдеться у дописі.

Енергетики закликали українців економно споживати електрику. 

В Одеській ОВА повідомили, що станом на цю годину в Одесі та районі без світла перебуває біля 10 000 споживачів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випустили 16 ракет та 11 дронів: скільки цілей вночі знищила ППО

Нагадаємо, цією ночі в результаті російської атаки "шахедами" на одному з об'єктів енергосистеми Одещини виникла пожежа. По підприємству прилетів уламок збитої ворожої повітряної цілі. Повітряний напад знеструмив сам об'єкт, а разом з ним і декілька населених пунктів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські оборонці у ніч проти 31 березня збивали ворожі засоби повітряного нападу у повітряному просторі над Рівненщиною. Уламки однієї зі збитих цілей завдали шкоди енергетичній інфраструктурі області.

Головне