В Одесі водій наніс травми співробітнику ТЦК: розпочато розслідування

В Одесі водій наніс травми співробітнику ТЦК: розпочато розслідування

В Одесі чоловік здійснив напад на співробітника Територіального центру комплектування. Інцидент стався у Хаджибейському районі, повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП.

Чоловік проігнорував вимогу працівника ТЦК надати документи, які підтверджують його особистість, та військово-облікові документи, і продовжив рух на своєму транспортному засобі. Внаслідок цього військовий отримав травми.

Водночас у Одеському ТЦК наголосили - постраждалий військовослужбовець проходить службу у Територіальному центрі комплектування після бойових поранень на фронті.

"Потерпілий вже надав свідчення, щоб сприяти швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює цю ситуацію. Таке жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим! Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, обов'язково будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством України, - йдеться у повідомленні.

Крім того у ТЦК нагадали, що раніше за аналогічний випадок чоловік отримав два місяці ув'язнення.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Закарпатті чоловік напав на прикордонника з ножем. Інцидент стався, коли чоловік не виконав вимоги щодо зупинки свого транспортного засобу та намагався втекти від правоохоронців.

Головне