В Одесі та області буде оголошено траур за загиблими внаслідок обстрілу

В Одесі та області буде оголошено траур за загиблими внаслідок обстрілу

В Одесі та області у суботу, 30 грудня, буде оголошено траур за загиблими внаслідок ракетного обстрілу з боку російських військ.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у Telegram-каналі.

"У звʼязку з людськими втратами, через російську ракетну атаку, завтра в Одесі та області буде оголошено траур. Ще раз висловлюю свої щирі співчуття тим, хто сьогодні втратив близьких…", - йдеться в повідомленні очільника ОВА. 

На знак скорботи за загиблими через обстріли на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій приспущений Державний Прапор України з чорною стрічкою. Крім того, буде заборонена розважальна музика на ринках, у закладах торгівлі, громадського харчування тощо.

Наразі відомо, що внаслідок ракетного обстрілу Одеси загинуло четверо людей, ще понад 20 осіб були поранені. Троє одеситів загинули в багатоповерховому будинку, ще одна жінка загинула під завалами триповерхового житлового будинку.

Нагадаємо, внаслідок масованої атаки росіян по Києву загинуло сім осіб. Рятувальники розповіли, що у Шевченківському районі Києва з-під завалів складської будівлі витягли тіло ще одного загиблого жителя. Наразі на місцях трагедії продовжуються рятувальні роботи. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у п'ятницю, 29 грудня, завдали ракетного удару по місту Сміла Черкаської області. У результаті постраждали шість людей. Російська ракета влучила в житловий сектор. У місті пошкоджено 12 житлових будинків.

Головне