В Одесі озброєний чоловік взяв в заручники дружину з дитиною

В Одесі озброєний чоловік взяв в заручники дружину з дитиною

В Одесі озброєний чоловік взяв в заручники дружину з дитиною. 

Поліції вдалося звільнити заручників, а чоловіка - затримати та передати військовій службі правопорядку. Правоохоронцям вдалося вивести військового з його квартири. Зокрема, правоохоронці затримали чоловіка.

Як розповіла Керівниця пресцентру сил оборони півдня Наталя Гуменюк в коментарі "Ми-Україна", наразі перевіряється, чи дійсно вказаний чоловік - військовий та звідки у нього зброя.

У результаті звільнення жінки і дитини ніхто не постраждав.

Нагадаємо, окупанти вивезли в рф на "оздоровлення" 10 тисяч українських дітей протягом осені. Про це повідомили у Центрі нацспротиву. 

Зазначається, що дітей вивозять у дитячі табори, де піддають пропаганді й нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам.

Як писали "Ми-Україна" раніше, генпрокуратура заявила про встановлення імен всіх трьох українських полонених бійців, яких на Запоріжжі стратили окупанти. Про це в ефірі "Радіо Свобода" повідомив очільник Департаменту протидії злочинам, скоєним в умовах збройного конфлікту ОГПУ Юрій Бєлоусов. 

"Ми встановили наших військовослужбовців, які було жорстоко вбиті… У нас є дані про конкретну бригаду і конкретні прізвища і найближчим часом вони будуть оприлюднені", - зазначив він. 

 

Головне