В Одесі чоловік "протягнув" двох військовослужбовців ТЦК на капоті та втік

В Одесі чоловік

В Одесі чоловік протягнув на капоті двох військовослужбовців ТЦК та втік з місця пригоди. Інцидент стався 20 червня у Приморському районі міста.

Про повідомила пресслужба Одеського обласного ТЦК та СП.

"Внаслідок агресивної поведінки водія, на блокпосту постраждали двоє військовослужбовців, які виконували оповіщення цивільного населення. Водій "протягнув" двох військовослужбовців на капоті автомобіля на значну відстань, в результаті чого, один із них отримав травму голови", - зазначається у повідомленні.

Постраждалим було надано необхідну медичну допомогу, а водія оголошено в розшук.

За даними ТЦК, постраждалі надали свідчення для сприяння швидкому притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: QR-код у Резерв+: що треба знати про електронні та паперові військові квитки за новими правилами

Керівництво Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки контролює ситуацію.

"Особи, які здійснюють протиправні дії щодо українських військових, будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства України", - додали в ТЦК

Нагадаємо, 11 червня співробітники ТЦК кілька годин утримували медиків швидкої допомоги, які прибули у будівлю Центру на виклик. Медикам були вручені повістки, частина з них були бойовими. У ТЦК свої дії пояснили тим, що не були впевнені, чи дійсно перед ними знаходиться бригада швидкої допомоги. а не просто "переодягнені люди". Згодом в одеському Центрі екстреної меддопомоги відреагували на затримання ТЦК медиків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що його єдиний 27-річний син добровільно мобілізувався до війська.

Головне