В Одесі чоловік погрожував військовослужбовцям ТЦК пістолетом під час перевірки документів

В Одесі чоловік погрожував військовослужбовцям ТЦК пістолетом під час перевірки документів

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який, ймовірно, погрожував пістолетом працівникам ТЦК та СП під час перевірки військово-облікових даних. Про це повідомляє поліція регіону.

Чоловік відмовився надати документи, спровокував конфлікт, направив пістолет на одного з військових та втік. Підозрюваного затримали, у нього вилучили пневматичний пістолет.

Розпочато провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України.

Під час перевірки співробітниками ТЦК військово-облікових даних у перехожого, останній відмовився надати документи. Чоловік спровокував конфлікт з військовими, погрожував їм фізичною розправою та застосуванням пістолета, який направляв на них, приставив до грудей одного з військових, а потім втік.

За фактом погроз вбивством розпочато провадження за статтею 129 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.

Нагадаємо, у результаті атаки російських окупантів на цивільну інфраструктуру в Есманьській громаді Сумщини загинули двоє чоловіків, ще одна особа отримала поранення. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент підписав указ про продовження на 10 років санкцій проти Ігоря Гужви, Анатолія Шарія та так званого глави «днр» Дениса Пушиліна. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Головне