В об'єкти на Львівщині влучили шість російських ракет

В об'єкти на Львівщині влучили шість російських ракет

Під час російської масованої атаки проти об’єктів енергетичної інфраструктури Україні в ніч проти 1 червня руйнувань зазнали три об’єкти у Львівській області. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Зафіксували влучання у три об'єкти критичної інфраструктури. 

"6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області. Є руйнування.Загиблих та травмованих попередньо немає", — повідомив Козицький. 

Авіація та мобільні вогневі групи ПвК "Захід" знищили 18 ракет та шість "шахедів". Ворожі цілі знищено і над Львівщиною.

"Цієї ночі підрозділи Повітряного командування "Захід" знищили над Львівською областю 16 крилатих ракет Х-101/Х-555 та "Калібр" і 4 ударних БпЛА типу "Shahed-131/136", — додав глава ЛОВА.

Нагадаємо, у Черкаській області невідомі кинули у двір працівника Територіального центру комплекстування та соціальної підтримки вибухівку. Про це повідомляє Черкаський обласний ТЦК.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Донецькій області за минулу добу внаслідок обстрілів загинули два мирні жителі, ще восьмеро зазнали поранень. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Головне