В Німеччині закликали ретельно перевіряти спортсменів рф і Білорусі перед допуском на Олімпіаду

В Німеччині закликали ретельно перевіряти спортсменів рф і Білорусі перед допуском на Олімпіаду

В Німеччині закликали ретельно перевіряти спортсменів рф і Білорусі перед допуском на Олімпіаду. Про це повідомляє міністерка внутрішніх справ ФРН Ненсі Фезер виданню DW.

За її словами, абсолютно неприпустимо, щоб українські спортсмени були змушені змагатися з росіянами, які підтримують війну.

"Україна та український спорт мають і надалі отримувати повну підтримку і солідарність від світового спорту", – підкреслила Фезер.

МОК рекомендував дозволити окремим російським і білоруським спортсменам брати участь в Олімпіаді під нейтральним прапором, якщо вони активно не підтримують війну проти України.

Нагадаємо, в енергосистемі України зафіксовано невеликий дефіцит електроенергії. Втіи, це не впливає на жодну з областей.

Про це повідомили в Міненерго 9 грудня.

Через пошкодження генеруючого обладнання в результаті обстрілів у прифронтовій зоні та збільшення споживання, система відзначає невеликий дефіцит електроенергії (до 1,4% від добового обсягу споживання).

Як писали "Ми-Україна" раніше, "Укренерго" знову залучає аварійну допомогу від Румунії та Польщі. Екстренний захід застосований для компенсації дефіциту електроенергії в енергосистемі. Головною причиною виникнення дефіциту є недостатність генеруючих потужностей.

Головне