В Нікополі через російський артобстріл сталася масштабна пожежа

В Нікополі через російський артобстріл сталася масштабна пожежа

Росіяни обстріляли з артилерії Нікополь, через що сталася масштабна пожежа - зайнявся великий магазин. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів. На щастя, в результаті цього обстрілу жертв не було.

"Окрім цього удару, агресор цілив по райцентру ще двічі за день. Не тільки з важкої артилерії, а й дроном-камікадзе. Постраждала літня жінка. Оговтуватиметься вдома... Пошкоджені 6 приватних осель, 3 господарські споруди, авто і лінія електропередач", - додав він.

Пошкоджені шість приватних осель, три господарські споруди, авто і лінія електропередач. Безпілотник російська армія спрямувала і на Марганецьку громаду, люди вціліли.

Нагадаємо, підозру в колабораціонізмі повідомили трьом громадянинам України, вони організовували й проводили псевдореферендум рф на Херсонщині. Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Один з фігурантів у Суворівському районі Херсона погодився стати очільником дільничної виборчої комісії для проведення псевдореферендуму про приєднання регіону до складу росії. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, з’явилися кадри знищення російського великого десантного корабля "Цезар Куніков" 14 лютого.

Відео опублікували російські канали.

 

Головне