В Нагірному Карабаху затримали російського мільярдера під час спроби втекти до Вірменії

В Нагірному Карабаху затримали російського мільярдера під час спроби втекти до Вірменії

Прикордонники Азербайджану зупинили російського мільярдера Рубена Варданяна в Нагірному Карабаху, коли той намагався виїхати на територію Вірменії. Раніше він обіймав посаду голови "уряду" Нагірного Карабаху.

Цю подію повідомила прикордонна служба Азербайджану.

27 вересня військовослужбовці Державної прикордонної служби затримали Рубена Варданяна, який незаконно потрапив до країни та обіймав посаду так званого "державного міністра Нагірно-Карабаської Республіки". Його зловили на пункті виїзду з державного кордону "Лачин" під час переїзду з Азербайджану в напрямку Вірменії.

Затриманого доставили до Баку під супроводом співробітників прикордонної служби Азербайджану. Тепер його передали відповідним державним органам для ухвалення відповідного рішення.

https://weukraine.tv/porazka-karabahu-hto-otrymaye-najbilshu-vygodu/

Нагадаємо, Азербайджан підтвердив домовленість про припинення антитерористичних заходів у Нагірному Карабаху з 13:00 у середу, 20 вересня. Як зазначають в азербайджанському Міноборони, “досягли домовленості про припинення антитерористичних заходів”. В оборонному відомстві Азербайджану вимагають, аби вірменські військові склали зброю та залишили територію. При цьому озброєні підрозділи Нагірного Карабаху хочуть розформувати. Важку зброю та техніку здадуть.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російським пропагандистам підкинули під двері відрізані свинячі голови.

Головне