В Мукачевому військові затримали чоловіка, який вдарив співробітника ТЦК пляшкою по голові

В Мукачевому військові затримали чоловіка, який вдарив співробітника ТЦК пляшкою по голові

У Мукачево чоловік вдарив пляшкою по голові співробітника ТЦК, його затримали, а військового госпіталізували. Про це повідомляє прес-служба Закарпатського ОТЦК та СП.

Таким чином вони прокоментували відео, на якому військовослужбовці затримують чоловіка біля спортивного майданчика у місті Мукачево.

"Агресивно настроєний громадянин, якого видно на відео, підійшов до вхідних дверей Мукачівського РТЦК та СП та постукав у них. Перебуваючи у добовому наряді військовослужбовець відкрив двері. У цей же час, візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти", - йдеться в заяві ОТЦК.

У відповідь на це військові зі складу добового наряду Мукачівського РТЦК та СП затримали нападника. Силу до нього застосували, щоб він не втік до прибуття поліції.

"Нападника було передано наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізовано до лікарні де йому надають необхідну медичну допомогу", - додали в пресслужбі.

Нагадаємо, правоохоронці розслідують обставини події в центрі столиці, де, за словами потерпілого, його вдарив народний депутат України. Інцидент зареєстровано, проводиться перевірка.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вдарили касетними боєприпасами по Боровій Ізюмського району на Харківщині. Внаслідок атаки кількість постраждалих зросла до девʼяти осіб, серед них троє рятувальників. 

Головне