В Миколаївській області на протипіхотній міні підірвався легковий автомобіль

В Миколаївській області на протипіхотній міні підірвався легковий автомобіль

В Миколаївськії області на міні підірвався легковий транспортний засіб, в результаті постраждали два чоловіка. Про це повідомиляє преслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій Миколаївської області.

Відомо, що поранених евакуювали рятувальники, адже вони не могли самостійно дістатися безпечного місця. Автомобіль зазнав значних пошкоджень.

"16 грудня о 16:50 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про підрив легкового автомобіля ВАЗ 2103 внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета. Подія трапилась неподалік с. Євгенівка Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району. Два чоловіки 1983 р.н. та 1987 р.н. їхали польовою дорогою від села в пошуку дров. Під час руху відбувся вибух, автотранспорт зазнав значних пошкоджень, а люди залишились неушкодженими", - повідомляють у ДСНС. 

Нагадаємо, що в Ірпені Київської області на території медичної амбулаторії знайшли 80-міліметровий снаряд, який застряг у кроні дерева. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, поблизу села Явірське Харківської області на ворожій протитанковій міні підірвався бензовоз, в результаті загинув водій. 

 

Головне